29-04-2024

Odžić: Budvi ćemo vratiti dostojanstvo, a posvađanim građanima pružiti pomirenje

Koalicija "Čist izbor SDP-SD-LP" biće najprijatnije iznenađenje 26. maja, i vratiće Budvi dostojanstvo, a posvađanim građanima pružiti pomirenje, poručio je nosilac liste Petar Odžić. On je kazao da mu je velika čast i privilegija što predvodi listu koalicije SDP-SD-LP i građani, koju je, kako ističe, za samo nekoliko dana svojim potpisima podržalo nekoliko stotina građana Budve.

Odžić: Budvi ćemo vratiti dostojanstvo, a posvađanim građanima pružiti pomirenje | Radio Televizija Budva

(Foto: SDP )

"Ovih dana često čujemo obećanja političkih partija kako više neće raditi iste greške i da su shvatili u čemu su griješili. Mi građanima možemo obećati da ćemo biti isti kao i do sada, radićemo čisto, časno i u korist svih građana Budve! Pokazali smo da umijemo da upravljamo gradom, kao i da politika može da bude časno zanimanje. Uvjek smo bili protiv lopovluka i kriminala, nas nema u žutoj štampi i sky aplikacijama, nismo članovi nijedne političko-kriminalne hobotnice, koje i pored promjena vlasti, i dalje rade su-protno interesima građana Budve", kazao je Odžić.

Istakao je da Budva, kao najbogatiji grad u Crnoj Gori, nema porodilište, Sud, nema Dom za stare, nema Centar za kulturu, i nema besplatni vrtić za najmlađe.

"Sa ljudima sa ove liste, učinićemo sve da u narednom mandatu sve to promijenimo. Zato sam izuzetno zahvalan svim ljudima koji su u politički turbulentnom vremenu hrabro podržali našu listu, i time nam dali snagu da istrajemo u namjeri da Budvu učinimo gradom poželjnim za život! 26. maja ćemo se zajedno radovati jer ova koalicija je jedini čist izbor za Budvu", zaključio je on.