22-08-2017

Sajam građevinarstva, energetike i vode narednog mjeseca u Budvi

Sajam građevinarstva, na kojem će se predstaviti segmenti građevinske industrije i najuspješniji predstavnici iz svih oblasti te djelatnosti, održaće se od 20. do 24. septembra u Budvi.

Sajam građevinarstva, energetike i vode narednog mjeseca u Budvi | Radio Televizija Budva

-Manifestacija koja se prethodnih godina uspješno razvijala u skladu sa poslovnim potrebama izlagača i ove godine predstaviće javnosti nove proizvode i tehnologije, ali i mogućnosti za direktno uspostavljanje saradnje na svim nivoima u okviru ove dinamične strateške grane, navodi se na sajtu Jadranskog sajma.

Na Sajmu građevinarstva predstaviće se najuspješniji predstavnici iz svih oblasti građevinske djelatnosti – visokogradnje, niskogradnje, inženjeringa i projektovanja izgradnje i održavanje objekata, materijala, okova i bravarije, sanitarne galanterije.

-Kao idealan ambijent za plasiranje inovacija i savremenih rješenja, sajam omogućava posjetiocima i privrednim subjektima sagledavanje ponude i dobijanje preciznih podataka o kvalitetu izloženih eksponata, navodi se u saopštenju.

Sajam građevinarstva u programskom djelu okuplja stručnu javnost i afirmiše održivi razvoj, podržava kvalitetne projekte i aktivnosti od značaja za širu zajednicu.

-Imajući u vidu značajne infrastrukturne projekte, modernizaciju i uvećanje industrijskih kapaciteta širom regiona, u istom terminu ponudu će prikazati i izlagači specijalizovanih sajmova energetike, vode i vodovodnih tehnologija, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: MINA-business