14-12-2023

Stižu bajkeri velikog srca: I ove godine obradovaće mališane u Bijeloj

Mališanima u Dječjem domu „Mladost“ u Bijeloj i ove godine će nastupajuće novogodišnje i božićne praznike uljepšati bajkeri velikog srca iz čitave Crne Gore. Povorka „Moto Djeda Mrazeva“ sa poklonima stiže u subotu, 16. decembra.


Ilustracija, Foto: Pixabay

Tradicionalna akcija održava se već 14-tu godinu bez prekida, a osim novogodišnjih paketića bajkeri u odjelima Djeda Mraza, pokloniće štićenicima Dječjeg doma novu odjeću i obuću.

Marko Radulović iz udruženja “No limit bikers“ za RTHN ističu da je, kao i uvijek, odziv odličan.

"Ovoj lijepoj akciji su se odazvali skoro svi moto klubovi iz Crne Gore, tako da očekujemo učešće oko 250 motociklista. Ruta je standardna; polazak iz Podgorice, ispred “Super Volija” je u 10:00 sati, idemo preko Sozine duž obale do Tivta, gdje ćemo uručiti poklone mališanima u Dnevnom centru za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju. Trebalo bi da oko 12:15 budemo na trajektnom prelazu u Lepetanima, motoristi iz Herceg Novog će nas sačekati u Kamenarima, odakle svi zajedno idemo u Dječji dom “Mladost”. Nakon uručenja poklona i druženja sa djecom u domu, i ove godine za sve učesnike akcije hercegnovski moto klub “MC Cruiser” organizuje druženje i ručak, najavio je Radulović.

Humanitarnu akciju “Moto Djeda Mrazevi”, koja okuplja moto klubove širom Crne Gore, organizuje Udruženje „No limit bikers“ iz Podgorice.