29-12-2023

Sve spremno za doček u Petrovcu, animatori za djecu, muzički i dječiji program do kasnih večernjih sati

Po prvi put ove godine doček Nove godine biće organizovan i u Petrovcu.

Sve spremno za doček u Petrovcu, animatori za djecu, muzički i dječiji program do kasnih večernjih sati | Radio Televizija Budva

Foto: Arhiva/portal RTV Budva

Na gradskom šetalištu u Petrovcu 31. decembra, biće uprliičen bogat muzički program.

"Ovo je vatreno krštenje, ali nekako smo složni u tome da poboljšamo ponudu Petrovca i da taj kulturno zabavni program podignemo na viši nivo. U skladu sa tim nije bilo teško jer postoji i volja i želja da animiramo ljude da uvijek biraju Petrovac kada je u pitanju zabava", istakla je Baković Šoljaga ipsred MZ "Petrovac".

Akcenat na najmlađe

"Program kreće u 13h, krećemo sa dječijim animatorima, nakon toga učenici OŠ "Mirko Srzentić" izvešće svoje tačke, u toku dana dijeliće se ruštule, tako da roditelji mogu doći sa djecom i u popodnevnim časovima da uživaju u ovom što smo pripremili", rekla je ona.

Od 18h kreću koncerti

"Ono što smo preipremili jeste da u 18h pjeva grupa "Trio Mare, nakon toga grupa "Higway", potom čuveni bend "Crveno i crno" a potoom "Trio kurina" i Dejan Vrana uz podršku DJ "Marinero", a program će trajati sve do 2h iza pomoći", kazala je Baković Šoljaga.

Čitav program kako je napomenula realizovan je uz pomoć TOB, jer kako je kazala ideje su tu da se sprovedu, ali mora se imati podrška partnera, a njihva saradnja sa TOB je na zavidnom nivou.

Opšrinije u videu/ prilog iz Jutrom iz Budve



D.P.