01-06-2021

Svečano otvorena trodnevna radionica ERASMUS+ projekta TRAFSAF

Danas je u zgradi Akademije znanja na Fakultetu za saobraćaj, komunikacije i logistiku Budva, svečano otvorena trodnevna radionica ERASMUS+ projekta TRAFSAF.

Svečano otvorena trodnevna radionica ERASMUS+ projekta TRAFSAF | Radio Televizija Budva

Radionicu je otvorio prof.dr Nebojša Arsić dekan Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Prištini sa privremenim sjedištem u Kosovskoj Mitrovici, koji je je kao koordinator ovog međunarodnog projekta pozdravio učesnike.

Pozdravne riječi su takođe imali i Marko Carević, predsjednik Opštine Budva, prof.dr Stevo Nikić rektor Univerziteta Adriatik, prof.dr Zdravko Vitošević rektor Univerziteta u Prištini, Vanja Drljević direktorica ERSMUS kancelarije Crne Gore, prof.dr Vujadin Vešović dekan Fakulteta za saobraćaj komunikacije i logistiku Budva i direktorica Akademije znanja.



Nakon pozdravnih riječi, učesnicima se obratio Svetislav Konstantinović predsednik Udruženja autoškola i prof.dr Milan Vujanić vodeći ekspert za bezbijednost saobraćaja u regionu i šire.
Radionica nastavlja sa radom naredna dva dana, tako da će naš grad ugostiti članove 17 zemalja kako Zapadnog Balkana tako i Evropske unije.