08-12-2023

TO Budve poziva na drugi INFO DAN: 320.000 € za projekte valorizacije kulturne baštine

Turistička organizacija opštine Budva objavila je JAVNI POZIV za dodjelu sredstava namijenjenih realizaciji projekata valorizacije kulturne baštine na teritoriji opštine Budva za 2023. godinu. Ovaj poziv obuhvata podršku arheološkim istraživanjima, konzervatorskim i restauratorskim radovima, rekonstrukciji, te promociji kulturnih dobara.


Foto: TOB Budva


"U skladu sa Zakonom o boravišnoj taksi, član 8, stav 2, tačka 1, alineja 1, javni poziv je objavljen 23. novembra 2023. godine, a ukupna sredstva koja su na raspolaganju za odabrane projekte iznose 320.000 €, podsjećaju iz TOB-a.

Povodom Javnog poziva, Turistička organizacija opštine Budva organizuje drugi INFO DAN, u ponedeljak, 11. decembra sa početkom u 9 sati, u direkciji Turističke organizacije opštine Budva, na adresi Mediteranska 8/6, TQ Plaza, na kojem će zainteresovani subjekti imati priliku da se detaljnije informišu o uslovima konkusa.

Svi zainteresovani subjekti koji planiraju da apliciraju za sredstva trebaju prisustvovati ovom događaju kako bi dobili sve potrebne informacije i smjernice za pripremu kvalitetnih projektnih predloga.

Napomena: Krajnji rok za podnošenje zahtjeva sa pratećim dokumentima je 14. decembar 2023. godine do 13 sati.