09-12-2023

TOB: Program Budi u Budvi nastavlja se i ovog vikenda

Program manifestacije "Budi u Budvi" nastavlja se i ovog vikenda u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva i Opštine Budva. Posjetioce ponovo očekuje bogat muzički i zabavni program na trgu ispred Starog grada u periodu od 11 do 15 sati i u subotu i u nedjelju.




Danas, 9. decembra, najmlađe očekuju kreativne radionice "Zimska čarolija", priredbe vrtića "Vini Pu", "Ljubica Jovanović - Maše" i "Moj svijet", predstava "Luckasti klovnovi", nastup plesnog kluba "Kingdom"i facepainting.

U nedjelju, 10. decembra, na programu su priredbe vrtića "Ljubica Jovanović - Maše" i "Moj svijet", rent a party žurka, facepainting, maskote i animacije.

Pored dječijeg programa na Trgu slikara, u sklopu programa "Budi u Budvi" na platou između hotela "Mogren" i "Avala" u nedjelju od 12 sati će se održati i koncert gudačkog kvarteta "Allegria" iz Podgorice.

Gudački kvartet "Allegria" postoji od 2015. godine, a čine ga eminentni muzičari Crnogorskog simfonijskog orkestra. Kvartet, u svom širokom izvođačkom opusu, izvodi djela klasične i savremene muzike, a članovi su: Ana Rašović - violina, Milena Rajković - violina, Ilijana Blagojević Zvicer - viola i Lazar Bubanja - violončelo. Ovaj koncert u Budvi predstavlja autorski projekat prof. Milice Radoman, a realizuje se pod pokroviteljstvom TO Budve.

TO Budva je prethodnog vikenda organizovala i uspješno realizovala akciju prikupljanja knjiga za budvanske biblioteke na otvorenom zahvaljujući građankama i građanima Budve i posebno zaposlenima u Organizaciji koji su doneli svoje dobro očuvane knjige i poklonili ih gradu.

Prethodnih dana u sklopu programa manifestacije "Budi u Budvi" prikazano je i pet dječijih predstava u sali Srednje mješovite škole „Danilo Kiš“, a interesovanje mališana, ali i njihovih roditelja, bilo je ogromno. Djeca su uživala u predstavama „Lepotica i zver“, „Aladinova čarobna lampa“, „Pepeljuga“, „Mali Papagaj“ i „Zaleđeno srce
– Elza“ u produkciji plesne škole „UV Dance“ iz Beograda.

Program na trgu ispred Starog grada se nastavlja svakog vikenda sve do 24. decembra. Dobro došli!