25-10-2019

Turistička ponuda Budve predstavljena u Sarajevu

Turistička organizacija opštine Budva predstavlja turističku ponudu budvanske rivijere na 41. Međunarodnom sajmu turizma, ugostiteljstva i turističkoj berzi koja se održava u periodu od 23. do 25. oktobra u Sarajevu pod nazivom “Sarajevski festival turizma”.

Turistička ponuda Budve predstavljena u Sarajevu | Radio Televizija Budva

Ove godine, nosilac nastupa u Sarajevu je Turistička organizacija Ulcinja, a pored LTO Budve, svoju ponudu predstavljaju Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i LTO Herceg Novog, Tivta i Bara.

Turisti iz Bosne i Hercegovine tradicionalno su među najzastupljenijim gostima u Budvi, pa se predstavljanju na ovom tržištu pristupa sa posebnom pažnjom. Prilikom predstavljanja ove godine, akcenat je stavljen na promociju aktuelne turističke ponude za period postsezone, ponudu tokom novogodišnjih praznika, ali i predstavljanje turističke ponude budvanske rivijere za 2020. godinu.

“Sarajevski festival turizma” predstavlja važno mjesto okupljanja svih turističkih radnika, te samim tim bitno marketinško sredstvo za prezentaciju ponude turističkih destinacija i usluga i okupio je 70 izlagača iz regiona i Turske.