29-12-2020

Uspješno završena humanitarna akcija Student Mraz

Humanitarna akcija "Student Mraz" uspješno je završena. Studenti Fakulteta za biznis i turizam Budva Amra Alihodžić, Marija Konjević i Željko Stanić, u pratnji stručne saradnice Bojane Rucović jutros su u prostorije Crvenog krsta Budve donijeli preko 100 paketića.



"Tokom protekle sedmice, studenti Fakulteta za biznis i turizam Budva u saradnji sa studentima Fakulteta za saobraćaj, komunikacije i logistiku, a u koordinaciji sa Crvenim krstom Budve uspjeli su da premaše zacrtani cilj i obezbijede preko 100 paketića za djecu u stanju socijalne potrebe na teritoriji Opštine Budva. Prikupljena je značajna količina slatkiša, a od novčanih donacija obezbijeđena je i igračka uz svaki paketić", saopštili su organizatori.

Kako su kazali, nakon što je ispunjena kvota obećana Crvenom krstu Budve, kontaktiran je Sekretarijat za društvene djelatnosti i ugovorena saradnja i podjela paketića djeci samohranih roditelja.

"Organizacioni odbor se zahvaljuje svima koji su nesebično donirali, bilo novčana sredstva, bilo logistiku u nekoj drugoj varijanti i to: kompaniji Alart Centar Budva CG, štampariji “Impress”, kafeu “Swan”, salonu ljepote "Angles" iz Bara, vrtiću “Vini Pu”, RTV Budva, službi Menadžera Opštine Budva, Sekretarijatu za društvene djelatnosti Opštine Budva. Student Mrazovi sa podjelom paketića startuju danas, za osmjeh sve djece i nadu da će ova akcija biti tradicionalnog karaktera", zaključuje se u saopštenju.