05-03-2022

(VIDEO) Budvanski đaci održali koncert povodom Osmog marta

Koncert u Akademiji znanja, koji su večeras povodom Osmog marta upriličili učenici Muzičke škole u Budvi, područnog odjeljenja te škole u Petrovcu i đaci OŠ “Stefan Mitrov Ljubiša”, a u organizaciji ove dvije škole i Akademije znanja, bio je pravi praznik uoči predstojećeg praznika.


Foto: Akademija znanja

Po programu, redom su svoje znanja i talenat predstavili učenici klase flauta, Daria Sidleronok, učenici trećeg razreda OŠ “Stefan Mitrov Ljubiša, Jovana Despotović, Luka Zec, Julija Ulijanova, Vasilije Simonović, Milica Kovačević, Mila Božović, Enrike Churin, Sergej Nikoić, Lana Bučuk i hor učenka III razreda OŠ “Stefan Mitrov LJubiša, a pod dirigentskom palicom Katarine Popović.



Za divan nastup pripremljeni su od strane njihovih nastavnika Ane Brajak, Dragane Jovičić, Novaka Pavličića, Igora Zenovića,
Nevene Rosandić, Tijane Radović i Ninoslave Zlatković, a poslednja horska numera izvedena je uz klavirsku pratnju profesora Nikole Vučkovića.

Svoje utiske nakon ovako uspješne večeri podijelile su direktorica Muzičke škole Milica Radoman i izvršna direktorica Akademije znanja Valentina Bellenger.

“Uvijek je zadovoljstvo kada našim učenicima pružimo priliku da se predstave publici i pokažu svoj talenat, a večeras su nastupali u čast žena i majki i na taj način im čestitali predstojeći praznik”, kazala je Radoman, i dodala:



“Atmosfera je bila divna, publika je zaista uživala, i to je još jedan podstrek da nastavimo sa ovakvim večerima. Čestitam svim ženama Osmi mart, u svoje ime i u ime mojih kolega, obećavamo i ubuduće puno ovako lijepih dogadjaja.”


Foto: Akademija znanja

“Sudeći po zadovoljstvu publike u kojoj su većinom bile žene, majke, ovo je  jedan od najboljih načina da obilježimo i čestitamo predstojeći praznik - Dan žena.


Foto: Akademija znanja

"Ispred Akademije znanja, i lično,  želim da čestitam Osmi mart, kao i da se što više družimo uz lijepe note i sve ostale sadržaje koji oplemenjuju, obogaćuju i uljepšavaju život”, poručila je Bellenger.

M.S.