17-09-2020

(VIDEO) Carević: Privilegija je raditi u interesu građana, a Budva zaslužuje da bude lider

"Sa zadovoljstvom mogu da kažem da smo danas izborom gospodina Radovića za šefa parlamenta, opravdali odgovornost koju su nam građani na izborima dodijelili", poručio je Marko Bato Carević, nosilac liste "Za budućnbost Budve" i budući predsjednik Opštine Budva, nakon današnje sjednice.

(VIDEO) Carević: Privilegija je raditi u interesu građana, a Budva zaslužuje da bude lider | Radio Televizija Budva



"Istakao bih da je gospodin Radović bio i predlog liste "Za budućnost Budve", tako da je ovo jedna novi špočetak, nadam se još uspješniji od perioda 2016. do trenutka neviđenog vandalizma koji smo doživjeli od strane režima i DPS-", kazao je.

Carević je čestitao Radoviću na izboru, te istakao da se raduje njegovom ponovnom postavljenju i nada da će svi zajedn biti na visini zadatka, te zajednički uspješno voditi ovaj grad koji je kako je kazao zaslužio bolji tretman od onoga koji su naslijedili.

"Niko nema pravo da blokira jedan grad i da ga zaustavi, kao što je to učinjeno sa Budvom, a sve zbog nepočinstava DPS-a. Mi ćemo sa odgovornom Vladom sarađivati i naći rješenja za naslijeđene probleme, jer Budva mora i zaslužuje da bude lider zbog svojih ekonomskih potenicjala i to je obaveza za novu Vladu Crne Gore koja će se ponašati odgovorno i u skladu sa zakonima. Ne vidim razlog zbog kojeg ne možemo izaći iz ovog problema. U svim opštinskim prdudzećima moraće da se uvede red, rad i disciiplina, a ko ne bude u skjadu sa tim biće sankcionisan", zaključio je Carević.


D.P.