12-09-2023

(VIDEO/FOTO) Čitaoci šalju: Turisti razočarani zbog situacije u Buljarici

Čitateljka se obratila našem portalu sa molbom da prenesemo sliku iz Buljarice od proteklog vikenda. Prema njenim riječima radilo se o izlivanju kanalizacije u blizini šetališta što je neprijatno iznenadilo turiste i razljutilo mještane koji se sa ovim problemima redovno susrijeću.


Foto: privatna arhiva

Čitateljka navodi da su primjetili i ostatke fekalija u lokvi koja je prekrila jedan dio šetališta.

"Nadležne službe su izašle na teren i na pitanje mještana i gostiju kad će regulisati situaciju rečeno je da: odgovornih lica za ovo što vidimo nema i samo su otišli", navela je čitateljka.


Foto: privatna arhiva

Snimke i slike je proslijedila na adrese Ministarstva turizma, Evropske kuće i na dvije strane ambasade.



Problem sa kanalizacijom u Buljarici nije od juče, predstavnici mjesne zajednice godinama ukazuju na hitno rješavanje ali za sada nema pomaka.

Pitali smo predsjednika Mjesne zajednice Buljarica Aleksandra Davidovića da nam prokomentariše nezvanično najavljene proteste kroz koje bi mještani iskazali svoj bunt.

"Za sada nema nikakvih radikalnih poteza u smislu blokada ili protesta. Pokušaćemo u jesenjem periodu ponovo da razgovaramo sa predstavnicima nadležnih sekretarijata sa kojima smo u redovnoj komunikaciji", kazao je Davidović za naš portal.