08-05-2024

(VIDEO) Sinđić: U MZ Markovići mnogi problemi riješeni

Na čelu ove mjesne zajednice je izabrana po prvi put žena, Dejana Sinđić i od kako je na poziciji predsjednice pomenute mjesne zajednice, mnogi problemi su riješeni.

(VIDEO) Sinđić: U MZ Markovići mnogi problemi riješeni | Radio Televizija Budva

Foto: Jutrom iz Budve/PrintScreen

Sinđić: Polako rješavamo probleme koji su godinama bili nagomilani

"Riješen je veliki broj problema zahvaljujući Sekretarijatu za investicije i sekretaru Joku Popoviću, koji su na račun mjesne zajednice Markovići uplatili iznos od 30 hiljada eura. Savjet MZ je odradio tender gdje smo imali tri ponude. Najkritičniju dionicu puta u našem naselju u dužini od 250 metara smo asfaltirali, tako da ljudi sad do svojih kuća imaju asfalt. Uz tu dionicu uspjeli smo na pet kritičnih tački u naselju da prevučemo asfalt gdje smo ocijenili da je bilo u najgorem stanju. Takođe, Sekretarijat za komunalno stambene poslove nam je obezbijedilo rasvjetu, tako da na uslasku u naselje više nije mrak jer imamo šest stubova rasvjete i polako rješavamo probleme koji su bili nagomilani godinama", istakala je ona u emisiji Jutrom iz Budve.

Kako je kazala, mještani su i dalje aktivni kada su u pitanju radne akcije.

"Mi i dalje radimo radne akcije i sa Opštinom Budva imamo korektnu saradnju i sa svakim sekretarijatom takođe. Izlaze nam u susret za sve, Vodovod, Komunalno, zaista svakog momeneta kada pozovemo za kabasti otpad uvijek ispoštuju. Ponovo napominjem, sa svima iz Opštine imamo super saradnju", istakla je Sinđić.

Detalje razgovora pogledajte u nastavku: