25-02-2024

(VIDEO) Trećeg dana sajma turizma u Beogradu TO Budva pripremila bogat program za najmlađe

Kako je subota dan kada se očekuje najviše porodičnih posjeta na Beogradskom sajmu, TO Budva je sa posebnom pažnjom pripremila program za djecu koji podrazumijeva face painting, zabavu sa animatorima kroz društvene igre, pravljenje figura od balona, nagradne poklone, poslastice i druge zanimljivosti u kojima su uživali kako djeca, roditelji, tako i svi drugi posjetioci.


Foto: Media Biro

“Štand TO Budva je prepun naših najmlađih danas, jer je upravo treći dan sajma namijenjen djeci. Zajedno sa animatorima animiramo djecu i pozivamo ih da dođu u Budvu i uživaju ovog ljeta sa nama, jer naš grad osim programa za odrasle uvijek ima program za one najmlađe,” kazala je predstavnica TO Budve, Marija Franeta.





Osim zanimljivih i atraktivnih manifestacija koje su prezentovane u protekla tri dana na Sajmu u Beogradu, Budva, ali i cijelo crnogorsko primorje mnogobrojne turiste privlače svojim raskošnim plažama i uređenim kupalištima.

“Možemo da kažemo da će ove godine u Crnoj Gori u ponudi biti oko 600 kupališta po kojima je naša obala posebna, bilo da je riječ o hotelskim, javnim, kupalištima posebne namjene, bazenima. Moram da kažem da će najbrojnija biti javna kupališta koja nude najraznovrsniji izbor kao što su porodična kupališta na kojima se možete opustiti i provesti divan boravak na našim plažama. Za ljubitelje nešto aktivnijeg odmora imamo sportsko rekreativna kupališta, kupališta za ronioce. Ono što u posljednjim godinama sve više privlači kako mlađu tako i stariju populaciju su kajterska kupališta. Takođe, crnogorsku obalu krasi nekolicina izuzetno malih ušuškanih plaža koje predstavljaju idealno mjesto za organizaciju nekih intimnijih događaja kao što su vjeridbe i vjenčanja”, ispričala je predstavnica JP Morsko dobro, Bojana Tešević.



Zahvaljujući ovakvoj ponudi i uspješnoj prezentaciji tokom tri dana 45. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu predstavnici lokalnih turističkih organizacija se nadaju dobroj posjećenosti sa tržišta Srbije tokom ljetne sezone.

“Mislim da će i ova sezona biti dobra i da će nadmašiti 2023. godinu. Nadamo se dobrom vremenu i dobrom raspoloženju,” poručila je predstavnica TO Budve, Marija Franeta.

(Media Biro)