13-12-2021

Andrea Medin najbolji student Paštrovića

Nagradu “Drobni pijesak“ za najboljeg paštrovskog studenta u 2021. godini osvojila Andrea Medin iz Petrovca, student Mašinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore.



"Ovu odluku komisija je donijela rezultatom 2:1. Članovi žirija bili su su prof. Jelena Milašin Anđus, prof Bojan Suđić i predsjednik žirija profesor Slobodan Samardžić", saopšteno je iz Udruženja Paštrovića i prijatelja Paštrovića u Beogradu “Drobni pijesak”.

Ova nagrada je za Andreu, kako ističe, veliko priznanje za uložen trud.

"Još veća čast je dobiti ovako prestižnu nagradnu od svojih saplemenika. Privilegija je biti dio Paštrovića i ova nagrada će me samo dodatno motivisati da aktivnije učestvujem u radu i afirmisanju kulture, tradicije i duge istorije Paštrovića", kazala je Andrea Medin za portal RTV Budva.



Andrea je nedavno, sa smjera Mašinstvo, izabrana i za najbolju studentkinju Mašinskog fakulteta UCG i tim povodom joj je uručena nagrada za najveći uspjeh tokom 2021/22. godine.

Na konkurs za Nagradu za najboljem studentu iz Paštrovića za 2021. godinu javila su se tri kandidata, Maja Radović Stanišić, Andrea Medin i Simona Rađenović.