04-11-2023

Otvoren konkurs za nagradu najboljem paštrovskom studentu

Iz Udruženja Paštrovića i prijatelja Paštrovića u Beogradu „Drobni pijesak“ saopštili su da je otvoren konkurs za nagradu „Drobni pijesak“ najboljem paštrovskom studentu za 2023. godinu.


Udruženja Paštrovića i prijatelja Paštrovića u Beogradu „Drobni pijesak“

Nagrada se, kako su pojasnili, sastoji od Povelje i novčanog iznosa od 500 eura.

"Kriterijumi za dobijanje nagrade su zavičajna pripadnost (oba ili jedan roditelj) i visoka prosječna ocjena tokom završene najmanje dvije uzastopne aktuelne kalendarske i školske godine redovnih osnovnih, specijalističkih ili master studija na državnom ili privatnim univerzitetima u Republici Srbiji ili Republici Crnoj Gori. Prijave za konkurs (kratka biografija, uvjerenje o redovnom studiranju, potvrda o visini ocjena i prosjeku, kao i eventualni dodatni materijal koji svjedoči o izuzetnim studentskim aktivnostima) potrebno je dostaviti do 30. novembra 2023. godine na adresu Udruženja u Beogradu (Birčaninova ulica br. 15) ili na mail Udruženja / udruzenje.drobnipijesak@gmail.com. Za više informacija možete nas kontaktirati na +381-65-247-1965", saopštili su iz Udruženja „Drobni pijesak“.

Svečano proglašenje najboljeg paštrovskog studenta zvanično će se obaviti na Paštrovskoj večeri 9. decembra u hotelu „Mažestik“ u Beogradu.