15-11-2021

Otvoren konkurs za nagradu najboljem paštrovskom studentu

Udruženje „Drobni pijesak” i ove godine dodjeljuje nagradu najboljem paštrovskom studentu. Prijave se mogu slati do 30. novembra.

Otvoren konkurs za nagradu najboljem paštrovskom studentu | Radio Televizija Budva

Nagrada se sastoji od Povelje Udruženja i novčanog iznosa u visini od 500 eura, a kriterijumi za dobijanje nagrade su zavičajna pripadnost Paštrovićima (oba ili jedan roditelj), visoka prosječna ocjena tokom završene najmanje dvije godine redovnih osnovnih ili master studija na univerzitetima u Republici Srbiji ili Republici Crnoj Gori, postignuti rezultati u vannastavnim aktivnostima studenta, kao i rad na očuvanju i promociji paštrovske kulturne baštine.

Prijeve za konkurs

Prijeve za konkurs ( kratka biografija, potvrda o redovnom studiranju i visini prosječne ocjene tokom dvije aktuelne godine studija, materijal koji svjedoči o vannastavnim aktivnostima studenta i motivaciono pismo) dostaviti na adresu Birčaninova br. 15, Beograd 11000, sa naznakom “Za Konkurs” i putem mejl adrese udruzenje.drobnipijesak@gmail.com u PDF formatu do 30. novembra 2021. godine.

Svečano proglašenje najboljeg paštrovskog studenta obaviće se na tradicionalnoj Paštrovskoj večeri 2021. godine u hotelu Mažestik u Beogradu.( Obilićev venac br. 27)

Za više informacija kontaktirajte udruzenje.drobnipijesak@gmail.com