05-01-2018

Crnogorski sportisti uspješni u 2017. godini

Da je pred crnogorskim sportom svijetla budućnost pokazuju rezultati mlađih nacionalnih selekcija ostvareni u prethodnoj godini.

Crnogorski sportisti uspješni u 2017. godini | Radio Televizija Budva

Raduje činjenica da su i u pojedinačnim nastupima zabilježeni izvanredni uspjesi, te da će za veliki dio sportista i u januaru mjeseci biti prilika za dokazivanjem.

Mladi crnogorski fudbaler Ognjen Stijepović novi je igrač Sampdorije. Omladinski reprezentativac naše zemlje u Đenovu stiže iz Mladosti. Stijepović je za “romantičare” upisao 18 nastupa u minule dvije sezone. Visina transfera nije poznata, ali spekuliše se da će podgorički klub inkasirati oko pola miliona eura. Poslove oko transfera vodio je poznati crnogorski menadžer budvanin Igor Gluscević.

Prvi fudbaler koji je napustio Petrovac u zimskom prelaznom roku je Argzim Redžović. Redžović je potpisao ugovor za Polis Di-Raja iz Malezije. Doskorašnji član “nebeskoplavih” potpisao je ugovor na godinu dana, uz mogućnost produženja na još godinu. Nekadašnji mladi reprezentativac Crne Gore je u svojoj karijeri nastupao za Mogren, Kapfenberg i Iskru.