17-06-2020

DF: DPS da se pokrije ušima i ćuti

Iz Demokratskog fronta reagovali su na saopštenje DPS o dešavanjima u Budvi. Poručuju da su se iz DPS-a javili lažni evropejci koji su osuđivali nogu na vratu Džordža Flojda, ali im je zato, navode iz DF-a, noga na vratu građanina Crne Gore i od naroda izabranog predstavnika Mladena Mikijelja čuvanje poretka i "modernosti" Crne Gore.


Reagovanje prenosimo u cjelosti

Neka gospoda iz DPS-a znaju da ovo neće biti milicajska država i da će Crna Gora ponovo postati ona zemlja u kojoj se najviše cijeni i brani sloboda.

Podržavati kršenje osnovnih ljudskih prava, potiranje volje građana iskazane na izborima, gušenje slobode vjeroispovjesti, znači biti za tiraniju, biti za diktaturu i biti za diskriminaciju. To nije i ne može biti ljubav prema bilo kome a kamoli prema Crnoj Gori. To je samo ljubav prema pljačkanju što je omiljena disciplina DPS-a i Mila Đukanovića.

Kako hoćete možete ali dokle hoćete ne možete. Pljačkati i hapsiti poštene ljude, bacati suzavce na narod i biti našu djecu nećete još dugo. Vrlo brzo će vam se ovakvo postupanje vratiti kao bumerang a većinu vaših funkcionera moći ćete da vidite samo u Spužu.

Čega se pametan stidi vi se time ponosite. Bolje da se pokrijete ušima i ćutite. Pobjediće Crna Gora vašu tiraniju.