29-09-2020

DPS Budva: Bogougodni podizvođač Carević je nezakoniti predsjednik Opštine

Bogougodni podizvođač Carević je nezakoniti predsjednik Opštine Budva, koji je na tu funkciju izabran suprotno Zakonu o lokalnoj samoupravi, poručuju iz Opštinskog odbora DPS Budva.

DPS Budva: Bogougodni podizvođač Carević je nezakoniti predsjednik Opštine | Radio Televizija Budva

“I kada neko takav izjavi da neće biti političkog revanšizma, svi znamo da ne govori istinu. Ali kada je izjavio da je izvršio demonizaciju opštine, mislili smo da je po običaju “lupio pa ostao živ”. Međutim, nakon serije protivzakonitih rješenja o poništenju imenovanja za politički nepodobne koja je potpisao, svima je jasno da je podizvođač krenuo u obračun sa svima koji se ne krste spram njegovih kamiona i miliona. Da je kao neznaven, pored sebe imao iole znavenog pravnika, znao bi koliko grubo i bahato krši zakon, od njegovog nezakonitog postavljanja do pravnih zakuski u stilu ‘tamo daleko'”, navode iz OO DPS Budva.

Kako dodaju, gledajući popis Carevićevih nepočinstava sigurno da par nezakonitih razrješenja predstavljaju tek kap u moru njegovog nezakonitog djelovanja.

“Jasno je da se radi o osvetoljubivom čovjeku, punom bijesa, srdžbe, i opijenim trenutnim prividom moći. Već poodavno jasno je da bogougodni podizvođač moli boga jedino da ga ne uhvate u njegovim poslovnim malverzacijama. Zaključujemo da je demonizacija u potpunosti uspjela i da je podizvođač pokazao svoje pravo lice, na koje smo sve vrijeme ukazivali”, napominju oni.