27-01-2023

Građani reaguju: Rupe u naselju Dubovica veliki problem

Problem koji već duže vrijeme muči građane iz naselja Dubovica jesu rupe na ulici, koje ometaju nesmetano odvijanje saobraćaja, a tim povodom naša ekipa Radio Televizije Budva izašla je na teren i zabilježila kakva je situacija u tom dijelu grada.


Foto: Printscreen

Na poziv izrevoltiranih gledalaca koji se već više mjeseci suočavaju sa problemom neravnina na putu u naselju Dubovica, ekipa RTV Budva uputila se u taj dio grada kako bi provjerili koliko je stanje alarmantno.

Prema njihovom saznanju u pitanju su rupe koje su u prošlosti već sanirane, međutim asfalt je usled velike količine padavina i prolaska teretnih vozila opet pukao. Nedaleko od lica mjesta nalazi se gradilište, a oni su kontaktirali investitora koji je kazao da su sve neravnine nastale prolaskom njihovih kamiona sanirane, a da rupe o kojima je riječ datiraju još iz perioda kada se izgradila zgrada Ministarstva unutrašnjih poslova.

Problem je veći kada padne kiša jer rupe kada se napune vodom nisu vidljive, pa postoji rizik od oštećenja autobombila kada naiđe potreba za mimoilaženjem sa drugim vozilima.

Do kada će ovaj problem biti aktuelan, ostaje da vidimo, a građani svakako traže dugoročno rješenje koje neće trajati do prve naredne kiše.

Ovim prilogom RTV Budva poziva nadležne službe da pristupe saniranju ulice, a na zadovljstvo svih sugrađana koji cirkulišu ovim dijelom grada.