16-04-2018

Info dan o dodjeli bespovratnih sredstava za sufinansiranje projekata u turizmu

U srijedu 18. aprila, u Akademiji znanja u Budvi održaće se Info dan kada će svi zainteresovani moći detaljnije da se informišu o dodjeli bespovratnih sredstava za sufinansiranje projekata u turizmu u okviru projekta „Razvoj niskokarbonskog turizma u Crnoj Gori".

Info dan o dodjeli bespovratnih sredstava za sufinansiranje projekata u turizmu | Radio Televizija Budva

Privredna komora Crne Gore u okviru projekta „Razvoj niskokarbonskog turizma u Crnoj Gori“, objavljuje treći Javni poziv za pružanje finansijske podrške inovativnim investicionim projektima u sektoru turizma, u ukupnom iznosu od 260.000 eura.

Sufinansiranje jednog projekta može iznostiti do 25% njegove ukupne vrijednosti, pri čemu maksimalan iznos finansijske podrške po jednom projektu iznosi 150.000 eura.

Tim povodom u srijedu 18. aprila, u Akademiji znanja u Budvi (sala B8, I sprat), sa početkom u 12.00 sati, održaće se Info dan kada će svi zainteresovani moći detaljnije da se informišu o uslovima i načinu dodjele bespovratnih sredstava.

Više informacija o načinu podrške možete pročitati na internet stranicama Privredne komore Crne Gore(www.privrednakomora.me),UNDP (www.me.undp.org) i projekta (www.lowcarbonmne.me).

Projekat „Razvoj niskokarbonskog turizma u Crnoj Gori“ u partnerstvu realizuju Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Ministarstvo održivog razvoja i turizma, a finansira Globalni fond za životnu sredinu.