26-12-2021

Karate klub „Stari grad“ uručio pehare i plakete najuspješnijima

Karate klub „Stari grad“ organizovao je sinoć novogodišnji koktel na kojem je upriličena dodjela pehara najuspješnijim takmičarima, dok su trenerima, članovima uprave i prijateljima kluba uručene plakete. Događaj je održan u hotelu „Grbalj“.


Foto: KK Stari grad

Pehare za najbolje karatiste zaslužili su: Nina Pešić, Una Vučićević, Lana Čormaković, Uroš Stevović, Teodora Medojević, Teodora Ćorović, Andrej Božović, Andrea Ćorović, Đorđe Šuleić, Teodora Gracun, Tea Tešović, Ksenija Božović, Mina Milošević i Matija Milošević.

Plakete su dodijeljene direktoru Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Mladenu Miklijelju, direktorici budvanskog Vodovoda Jasni Dokić, Ivani Rebić i Nemanji Kuljači (Turistička organizacija Budva), doktoru Predragu Ćoroviću, Niku Gracunu, Dušku Vučićeviću, Igoru Čormakoviću, Miroslavu Šuleiću, Anki Gracun, Biserki Radulović, predsjednici Skupštine kluba Jeleni Dapčević i Mitru Bečiću, dok je sportskom direktoru kluba Aleksandru Stevoviću uručena specijalna zahvalnica.

"Zahvaljujemo se svim prisutnim koji su uljepšali veče i uveličali ovako lijep ugođaj. Nadamo se da ćemo u narednom periodu ostvariti još bolje rezultate na predstojećim takmičenjima i obradovati sve roditelje, trenere, selektore, naš grad i našu državu. Presrećni smo što imamo ovakvu djecu i ljude sa kojima imamo saradnju", poručili su iz KK Stari grad.

Kada je takmičarska 2021. godina u pitanju, u sportskom kolektivu iz našeg grada posebno su zadovoljni rezultatima na turnirima u Podogrici, Kolašinu, Nikšiću i Herceg Novom na kojim su karatisti osvojili više desetina medalja.

Takođe, kao uspjeh su podvukli i međunarodno takmičenje u Mostaru gdje su bili najuspješniji klub, a posebno su istakli i tri prva, dva druga i tri treća mjesta na Državnom prvenstvu.

Veliki izazov za karatiste Starog grada bilo je i učešće na Balkanskom prvenstvu u Poreču, a u sastavu reprezentacije Crne Gore tom prilikom našlo se sedam takmičara.

U sportskom kolektivu iz Budve nastojaće da kontinuitet dobrih rezultata nastave i u narednoj 2022. godini.


M.S.