27-11-2020

Kretanje za vikend prilagoditi mjerama

Uprava policije apelovala je na učesnike u saobraćaju, da lične i profesionalne obaveze prilagode činjenici da je putnički međugradski saobraćaj zabranjen od danas u 19 sati do ponedjeljka u pet sati.

Kretanje za vikend prilagoditi mjerama | Radio Televizija Budva

Foto: Arhiva, Portal RTV Budva

Iz Uprave su podsjetili da je Naredbom o izmjenama Naredbe za preduzimanje privremenih mjera za sprečavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprečavanje prenošenja novog korona virusa, propisano, da je putnički međugradski saobraćaj zabranjen od petka u 19 sati, do ponedjeljka u pet sati.

Navodi se da će policijski službenici u cilju sprovođenja te naredbe na ulazima i izlazima iz opština kontrolisati učesnike u saobraćaju i kretanje dozvoljavati isljučivo vozačima koji na to imaju pravo, na osnovu naredbe, uz obavezu posjedovanja propisane potvrde.

"Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, da svoje lične i profesionalne obaveze prilagode nastalim uslovima, te da u komunikaciji sa policijskim službenicima doprinesu da se usvojene mjere i naredba sprovedu na propisan način", navodi se u sapštenju Uprave policije.