22-06-2020

Ljetnji termin Ritma sporta

Po prvi put u ljetnjim mjesecima igraju se nacionalni šampionati, a po prvi put će i emisija Ritam sporta ići u punom izdanju (ljeti je emisija išla subotom i nedjeljom od 12h do 12:30h), ali i u novom terminu.



"U momentima kada bi, uveliko, završavali sezonu mi je nastavljamo, ali COVID-19 je kompletnu sportsku scenu "pretumbao", pa je to slučaj i sa Ritmom sporta. Do kraja ljeta, emisija će ići ponedjeljkom od 17h do 18h. Koncept emisije ostaje isti jer je i dalje ovo 5. sezona. Dakle, pratićemo sva dešavanja u svijetu i kod nas, a od jula ćemo i provjeravati znanje naših gledalaca u okviru nagradnog kviza." izjavio je urednik i voditelj emisije Dušan Vujović.

"Iskreno se nadam da neće doći do novog prekida jer smo svjedoci da se situacija sa virusom, ponovo, pogoršava, ali smo svi mi koji radimo na projektu emisije optimisti, te se nadamo da novih prekida do zaključenja ove sezone neće biti", zaključio je Vujović.

Emisija Ritam sporta prekinuta je marta mjeseca uslijed proglašenja pandemije COVID-a 19, nakon čega je kompletna programska šema TV Budva doživjela promjene.

Ritam sporta na programu TV Budva ide još od septembra 2013.godine, a po prvi put ići će u terminu od 17h ponedjeljkom (repriza od 22:35h).