17-03-2021

Miholjski zbor: Akcija prikupljanja pomoći za ugrožene iz svih krajeva CG

U trenucima nesigurnosti kada su razmjere uticaja korona virusa na naše društvo nesagledive, a teška ekonomska situacija iz dana u dan produbljena, Miholjski zbor apeluje na građane i kompanije da se solidarišu i da novčanim donacijama doprinesu rješavanju teškog stanja u kome se nalazi naše društvo.

Miholjski zbor: Akcija prikupljanja pomoći za ugrožene iz svih krajeva CG | Radio Televizija Budva

"Miholjski zbor koji već godinama realizuje humanitarne akcije i njegovi članovi, koji svoje slobodno vrijeme koriste da volontirajući pomognu svima kojima je pomoć neophodna, nalaze se u sve težoj situaciji i pod sve brojnijim apelima za pomoć tako da bi svako vaše uključivanje u naše akcije doprinijelo da pomognemo što većem broju naših sugrađana kojima je pomoć neophodna", ističu u saopštenju.



Miholjski zbor pokreće i akciju pomoći Bogosloviji na Cetinju gdje je potreban građevinski materijal za renoviranje internata. Takođe potrebna je pomoć u hrani, najviše ribi, za učenike Bogoslovije.

"Molimo vas da nam se u okviru svojih mogućnosti priključite u prikupljanju pomoći za ugrožene građane iz svih krajeva Crne Gore. Budimo solidarni i čovjekoljubljem vratimo nadu i osmjeh na lica onih kojima je naša pomoć potrebna", saopšteno je iz Miholjkog zbora.

Novčana sredstva možete uplatiti na žiro račun:
-za nacionalni platni promet: 525-7491-75
-za međunarodni platni promet: ME25525007090000173659