04-08-2021

Besplatan boravak u Budvi za djecu sa Kosmeta

NVO "Miholjski zbor", poznata po brojnim humanitarnim akcijama, a uz podršku predsjednika Opštine Budva, Marka Carevića sprovela je akciju kojoj je omogućeno najugroženijoj djeci sa Kosova i Metohije da prvi put borave na moru.

Besplatan boravak u Budvi za djecu sa Kosmeta | Radio Televizija Budva

NVO Miholjski zbor u saradnji sa Odborom Gračanice napravila je još jednu humanitarnu akciju koju je podržao predsjendik Opštine Budva, Marko Carević.

Predjsendik je u više navrata podržao akcije ove organizacije, a ovoga puta je uputio poziv najugroženijijoj djeci sa Kosova i Metohije koja nikada nijesu bila na moru, da budu gosti Budve u periodu od 23. do 30. avgusta.

"Jedna plodna saradnja se nastavlja, dogovorili smo da u toku ljetnjih mjeseci 50 djeca sa centralnog Kosmeta, a a iz najugroženijih porodica budu gosti Budve, na poziv gospodina Carevića, koji je uvijek znao da pokaže humanu crtu" kazao je Zdravko Nikčević iz NVO Miholjski zbor.

Slične aktivnosti će se nastaviti tokom ljetnje sezone za Republikom Srpskom, te iz NVO Miholjski zbor pozivaju hotelijere koji su u mogućnosti da pruže podršku i podrže ovaj projekat.