03-03-2023

Milatović: Upjećemo da zajedno preporodimo Crnu Goru

“Kad postanem predsjednik, moj cilj biće bolja i bogatija Crna Gora! Nikad u životu nisam bio čovjek koji odustaje”, poručio je Jakov Milatović, kandidat za predsjednika na prvoj predizbornoj konvenciji koja je održana u Danilovgradu.

Milatović: Upjećemo da zajedno preporodimo Crnu Goru | Radio Televizija Budva


Foto: Evropa sad

Obraćajući se velikom broju okupljenih Danilovgrađana, Milatović je istakao da ga za ovaj kraj vežu čvrsti korijeni i da je simbolično želio da predizborne konvencije otpočne upravo ovdje gdje je odrastao i gdje je PES ostvario najbolji rezultat u Crnoj Gori.

“Kad kažem “DRAGI MOJI LJUDI” ja to govorim punog srca, govorim najiskrenije iz dubine duše, govorim kao potomak Milatovića, kao jedan od vas” i naglasio

“Prihvatio sam se ove kandidature, jer vjerujem da osjetljiva vremena traže veliku odgovornost. Jer naše društvo traži da izabere iskrenog i sposobnog predsjednika koji će voditi računa o svim gradjanima. Predsjednik države je najodgovornija pozicija u zemlji, a ja vam danas odavde poručujem, da ću je odgovorno i obavljati.”

“Vladali su oholo, vladali su na vašu štetu i bogatili se! Došlo je vrijeme da odu, da im što prije vidimo leđa. Nadam se da će se njihovim tajnim i off-shore računima, baviti tužilaštvo, profesionalno i fer, a vjerujem da će imati posla” kazao je Milatović i istakao da je glas za njega garant pobjede nad dosadašnjim režimom podjela, nepravde i pohare.

Milatović je na kraju poručio “Pogled u budućnost, a ne u prošlost. Crna Gora zajedništva, a ne podjela i svađa. Brži ekonomski razvoj naše države i bolji život svih građana. Mladost i nove ideje, a ne stalno vraćanje ka prevaziđenim politikama. To je moja Crna Gora! To je naša Crna Gora! Uspjećemo jer Crna Gora uspjeh je i zaslužila!

Predsjednik Pokreta Milojko Spajić kazao je “ Pokušali su da nas zaustave, ali nisu uspjeli već su nam dali još veću energiju i siguran sam u pobjedu 19.marta.”

“Nije mi jasno kako ljudi koji 30 godina pričaju istu priču, a imaju nula rezultata, imaju obraza da se kandiduju i da pričaju bajke. Kazao je da je sve što su obećali građanima ispunjeno.

“Ako smo za godinu dana uspjeli da uradimo 100 puta više nego oni koji su bili 30 godina vlasti, zamislite šta ćemo sve uraditi u narednih pet godina i zaključio “Sada imamo šansu da prvi put budemo ponosni na svog predsjednika, ja ću se ponositi Crnom Gorom čiji će predsjednik biti Jakov Milatović, navodi se između ostalog u saopštenju pokreta Evropa sad.