03-12-2021

Načelnik Opštine Šekovići Miladin Lazić posjetio Opštinu Budva

Načelnik Opštine Šekovići Miladin Lazić danas je boravio u posjeti Opštini Budva gdje ga je, u svom kabinetu, ugostio predsjednik Marko Carević.


Foto: Opština Budva

Kako je saopšteno iz Opštine Budva, načelnik Lazić istakao je da je povod sastanka zahvalnost Opštini Budva i predsjedniku Careviću za dobrotvornu akciju koja se u saradnji sa “Miholjskim Zborom” sprovela ovog ljeta.

"Povod našeg dolaska je da iskažemo zahvalnost Opštini Budva, predsjedniku Marku Careviću za ljetos sprovedenu humanitarnu akciju koja je sprovedena uz veliku podršku predsjednika opštine Budva, a u saradnji sa “Miholjskim Zborom” kojom je omogućeno da oko 30 mališana iz Šekovića, po prvi put borave na moru i upoznaju se sa ljepotama vašeg grada. Šekovići su spremni da sa Vašim gradom uspostavimo saradnju u raznim oblastima a i da Vaše gostoprimstvo uzvratimo istom ili makar sličnom mjerom", istakao je ovom prilikom Lazić.


Foto: Opština Budva

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević kazao je da je saradnja između Budve i Šekovića započeta na najljepši mogući način.

"Cijeneći da je Budva turističko mjesto u kojoj ima mnogo prostora za saradnju prvi koraci su započeti. Za sve nas Republika Srpska mnogo znači, to su naša braća i gdje god postoje iskreni i bratski odnosi tu postoji mnogo prostora za saradnju tako da se ovom prilikom zahvaljujem svom kolegi na posjeti, uvjek ste dobrodošli u naš grad i da u narednom period našu saradnju još više inteziviramo i da stvaramo što bolje odnose između Republike Srpske odnosno Šekovića i našeg grada", saopštio je Carević .​