04-04-2016

Održana državna prvenstva u sportskom ribolovu na moru

Juče su u Bijeloj u organizaciji Saveza za sportski ribolov na moru Crne Gore i KSR “Dinigla” Bijela organizovana državna prvenstva u sportskom ribolovu na moru sa uređene obale za kategorije juniori U16, juniori U21 i seniorke, na kojima je učestvovalo 35 takmičara i takmičarki iz 11 klubova.

Održana državna prvenstva u sportskom ribolovu na moru | Radio Televizija Budva

U kategoriji juniora U16 prvo mjesto osvojio je Bojan Malović (KSR “Dinigla” Bijela) sa 335 bodova, drugo Badžović Arsen (KSR “Pristan” Bar) sa 165 bodova, a treće Dragojlović Belo (KSR “Ribar” Baošići) sa 75 bodova.

Kod juniora U21 najbolji je bio Ivanović Miloš (KSR “Jugole Grakalić” H. Novi) sa 745 bodova, drugi Dašić Miloš (KSR Igalo”) sa 525, treći Gudelj David (KSR “Igalo”) sa 510 bodova.

U kategoriji seniorki prva je bila Dujmušić Martina (SRK “Pagar” Tivat) sa 265 bodova, druga Buha Milica (KSR “Kumbor”) sa 245, a treća Nikolić Olga (KSR “Širun” Budva) sa 235 bodova.

Takmičarska sezona nastavlja se već iduće nedelje kada će KSR “Igalo” biti tehnički organizator I kruga Dražavnog prvenstva štapom iz barke za seniore, na kojem će učestvovati 36 takmičara koji su to pravo stekli na osnovu rezultata ostvarenih u prošloj godini i na dva kvalifikaciona – regionalna prvenstva koja su održana 20.03. u Meljinama i Tivtu.