26-05-2024

Odžić: Koalicija SDP-a, SD-a i Liberala bilježi značajan rast na izborima u Budvi

Petar Odžić, nosilac izborne liste koalicije okupljene oko Socijaldemokratske partije (SDP), u izjavi za Portal RTV Budva, čestitao je građanima Budve na fer i demokratskom izbornom danu, ističući da su pokazali kako Budva zaista treba da izgleda.

Odžić: Koalicija SDP-a, SD-a i Liberala bilježi značajan rast na izborima u Budvi | Radio Televizija Budva

foto: Portal RTV Budva

"Prije svega, želio bih da čestitam građanima Budve na jednom fer i demokratskom izbornom danu," izjavio je Odžić. "Pokazali smo kako Budva zaista treba da izgleda."

Odžić je naglasio da trenutni preliminarni rezultati, iako još uvijek nisu konačni jer nisu sva biračka mjesta obrađena, pokazuju značajan trend rasta za njihovu koaliciju u odnosu na prethodne izbore. "Naša koalicija bilježi veliki trend rasta u odnosu na prethodne izbore," rekao je.

Istakao je da koalicija između SDP-a, SD-a i Liberala može donijeti sinergiju u budućim izborima dodajući da su vrlo optimistični u pogledu narednih izbora.

Odžić je zaključio riječima: "Svakako jako dobro očekujemo naredne izbore koji se održavaju." Njegove riječi reflektuju optimizam i vjeru u dalje uspjehe koalicije na političkoj sceni Budve.