21-05-2024

Pobjednička konvencija velike koalicije „Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad”

Koalicija "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad" najavljuje pobjedničku konvenciju koja će se održati u srijedu, 22. maja 2024. godine, s početkom u 20.00 sati, na platou ispred zgrade Jugoslovenskog rječnog brodarstva.Mladen Mikijelj, predsjednik opštine koji ujedinjuje, je okupio snage od 30. avgusta 2020. godine, uključujući Novu srpsku demokratiju (NSD), Demokratsku narodnu partiju (DNP), Pokret za promjene (PZP), Socijalističku narodnu partiju (SNP), Ujedinjenu Crnu Goru, Pravu Crnu Goru, Slobodnu Crnu Goru, DEMOS i Radničku partiju.

Naš cilj je stvaranje bolje i prosperitetnije budućnosti za Budvu i sve njene građane. Vaše prisustvo će biti jednako važno toga dana, kao i svakog narednog poslije 26. maja, kada ćemo kroz jedinstvo, doprinijeti da Budva bude grad kakav i zaslužuje - grad zajedništva.

Sugrađani, mi moramo zajedno s vama pružiti podršku vrijednostima jedinstva, stabilnosti i napretka te pozvati na zajedničko djelovanje za bolju budućnost našeg grada.

Samo uz vašu podršku, Budva će postati grad u kojem su svi dobrodošli i gdje svako teži zajedničkom cilju. Budva će biti grad koji se brine o svim svojim građanima. Budva će biti
otvoreni grad!

"Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad"
Mladen Mikijelj