24-08-2021

Počelo snimanje spota za pjesmu Budvo mati moja

Na najatraktivnijim lokacijama u Budvi u narednih sedam dana produkcijska kuća Fenix iz Srbije, služeći se najsavremenijom filmskom opremom, snimaće spot za pjesmu Budvo mati moja, muzičara Mića Vujovića.

Počelo snimanje spota za pjesmu Budvo mati moja | Radio Televizija Budva

Foto: privatna arhiva

"Snimanje spota je konačno započeto, čekali smo i bili strpljivi jer smo željeli da dobijemo kvalitet. Ekipa je fenomenalna i snima se filmski spot, sa profesionalnim gumcima. Planirana su dnevna i noćna snimanja na prepoznatljivim lokacijama Mogren, Citadela i naravno sve to sa nezaobilaznim dron snimcima koji će prikazati ljepote Budve. Ponosni smo što ćemo realizovati našu ideju da Budva dobije vrhunski promo materijal u vidu spota popularne pjesme našeg Mića Vujovića.", kazao je za naš portal Igor Nikolić menadžer i producent.

Nikolić se zahvalio privrednicima i javnim preduzećima koji su pomogli da se formira budžet za finansiranje ovog projekta.

Riječ je o rimejku pjesme Budvo mati moja u latino akustičnoj verziji u nešto modernijem ritmu. Nakon snimanja i montaže spot će biti svečano i promovisan, na događaju koji će blagovremeno biti najavljen.

J.M.