01-04-2020

Prava Crna Gora Budva: Apel za pomoć ugroženim sugrađanima posredstvom Crvenog krsta

Iz Prave Crna Gore Budva, apeluju na građane i privredne subjekte na Budvanskoj rivijeri, da u koliko su u mogućnosti, posredstvom Crvenog krsta u Budvi, pomognu veliki broj naših sugrađana, koji se zbog epidemije koronavirusa, nalaze jako ugroženi sa svojim porodicama izolovani i u nezavidnom životnom položaju.


Foto: Prava Budva

"Nije mali broj onih, koji su zbog aktuelne situacije, ostali bez posla i ikakvih novčanih primanja, pa je njihova egzistencija i njihovih porodica, ozbiljno ugrožena", navodi se u saopštenju prave Budve.

Prava Budva smatra, da svi oni koji su u prilici, u ovoj jako teškoj situaciji treba da pomognu i darove, od kojih je najvažnija hrana, dostave Crvenom krstu u Budvi, kako bi oni bili uručeni onima, kojima je to najpotrebnije.

"Mi smo sigurni, da će građani sa područja Opštine Budva i ovom priikom pokazati svoju solidarnost sa svojim sugrađanima koji su ugroženi i na taj način, po ko zna koji put, ispisati još jednu svijetlu stranicu svoje humanosti i dobročinstva", zaključuje se u saopštenju Prave Crne Gore Budve.