13-02-2020

Prava Crna Gora Budva: Osuđujemo saopštenje Opštinskog odbora DPS-a

Povodom poslednjeg saopštenja DPS-a u kome se kritikuje ponašanje predsjednika Opštine Budva kada je u pitanju kako se ističe, zloupotreba zvanične stranice Fejzbuk Opštine, kao i Carevićeva aktivnost u organizaciji i predvođenju litija u gradu, saopštenjem za javnost se obratila Prava Crna Gora, koje prenosimo integralno:



"Opštinski odbor Prave Crne Gore u Budvi, osuđuje saopštenje Opštinskog odbora DPS-a u kome se kritikuje ponašanje predsjednika Opštine Budva kada je u pitanju kako se ističe, zloupotreba zvanične stranice Fejzbuk Opštine, kao i Carevićeva aktivnost u organizaciji i predvodjenju litija u gradu.

Zanimljivo je, da DPS govori o zloupotrebama, a svakom gradjaninu je jasno, da ova partija više od 30 godina zloupotrebljava sve državne resurse i zahvaljujući zloupotrebama i korupciji, neograničeno vlada ostavljajući za sobom trajne posljedice, koje se ne mogu sanirati godinama.

Ako je Carevićava greška po ocjenama DPS-a, što se bavi litijama i svetosavljem, onda aktuelni predsjednik Opštine Budva ne treba da se brine. Čak naprotiv, on će zbog toga upamćen kao čestit čovjek, dostojan svojih predaka i svojih potomaka, jer se bori za prave vrijednosti i naše svetinje, kojima prijeti opasnost upravo od nesmjenjivog i nedemokratskog režima DPS-a na čelu sa njihovim predsjednikom Milom Đukanovićem.

Uostalom, vrijeme je da u DPS-u napokon saznaju da litije nijesu kako ističu protesti, već mirne i dostojanstvene molitve. Za razliku od aktuelnog predsjednika Marka Carevića, veliki broj članova budvanskog DPS-a, ostaće kod građana jedino upamćeni, kao članovivorganizovane kriminalne grupe, koja je o jadu zabavila naš grad i opštinu Budvavu cjelini."