18-06-2022

Predstavljen roman Naličje snova

U organizaciji Nip Art Press iz Budve i izdavačke kuće Ouroboros iz Podgorice, u press centru budvanskog hotela Tre Canne, predstavljen je roman "Naličje snova", autorke Svetlane Pjano iz Nikšića.



Riječ je o knjizi mlade autorke, koja svojim ostvarenjem, daje sliku savremenih društvenih i privatnih odnosa u Crnoj Gori XXI vijeka.

Roman preispituje sudbinu ljudi, daje složenu sliku i slojevitu gradju, za preispitivanje ličnih doživljaja muško ženskih odnosa, odnosa medju prijateljima, porodicom, ali i društvom u cjelini i njegovom problematikom.

Roman je nastajao četiri godine i sigurna sam, da će pažljivi čitaoci, otkriti suštinu napisanog, a ona se bavi slikanjem savremenog društva u današnjoj Crnoj Gori i njegove problematike, kazala je na odlično posjećenoj večeri u Budvi, autorka Svetlana Pjano. Kada se sve to sagleda, čitaocu će biti jasno, kako da postanemo bolji ljudi, naglasila je autorka knjige, ne skrivajući zadovoljstvo velikom pažnjom i brojem prisutnih ljubitelja književnosti.

Razgovor sa autorkom romana Naličje snova, Svetlanom Pjano, uspješno je vodiće novinarka Željka Mirković, saopšteno je iz budvanskog Art Press-a.