18-08-2017

Privedeno sedam motociklista

Pripadnici Grupe policije za bezbjednost saobraćaja su u noći između 15.08 i 16.08.2017. godine u vremenskom periodu od 22,00 do 06,00 časova izveli akciju “Motocikl” na području opštine Budva.

Privedeno sedam motociklista | Radio Televizija Budva

Službenici policije su tom prilikom zatekli devet vozača motocikala da upravljaju pod dejstvom alkohola. Od devet procesuiranih vozača, sedam je lišeno slobode i privedeno sudiji za prekršaje u Budvi zbog voženje pod dejstvom alkohola u koncentraciji većoj od 1g/kg.

Lišeni slobode, zbog upravljanja vozilom u alkoholisanom stanju, su: B.M. sa koncetracijom alkohola u krvi od 1,49 g/kg, P.B. sa koncetracijom alkohola u krvi od 1,37 g/kg, V.N. zatečen da upravlja sa koncentracijom od 1,19 g/kg alkohola, I.S. zatečen da upravlja sa koncentraciom od 1,18 g/kg alkohola, V.C. je upravljao vozilom sa koncentracijom od 1,18 g/kg alkohola, M.Đ. je upravljao vozilom sa koncentracijom od 1,17 g/kg alkohola i L.LJ. sa koncetracijom alkohola u krvi od 1,12 g/kg alkohola.

Takođe, ovom prilikom službenici Grupe policije za bezbjednost saobraćaja izdali su prekršajne naloge još petorici vozača putničkih motornih vozila koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola u koncentraciji do 1g/kg.