22-09-2023

Produžen konkurs za najbolji kratki video klip na temu “Zeleni turizam“

Za djecu od 13-18 godina


Foto: NTO

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore produžava rok za slanje video klipova na temu “Zeleni turizam“ do 6. oktobra tekuće godine. Nagradni Konkurs objavljen je povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma i otvoren za djecu uzrasta od 13 do 18. godina starosti.

Predmet Konkursa je izrada kratkog video klipa o jednoj od mnogih turističkih destinacija u Crnoj Gori kroz prizmu “zelenog turizma“. Klip, prilagođen društvenoj mreži Instagram, u trajanju od 15 do 60 sekundi treba da skrene pažnju na probleme zaštite životne sredine i ukaže na važnost očuvanja tog turističkog mjesta.

Sva zainteresovana djeca, koja imaju boravak u Crnoj Gori, mogu se učestvovati u nagradnom Konkursu slanjem video klipa u inboks instagram profila NTO CG (@gomontenegro).

Cilj konkursa je podsticanje kreativnosti i razvoja ekološke svijesti među djecom i mladima, kao i proširivanje znanja o turističkim ljepotama Crne Gore i načinima izražavanja kroz medije.

Za dobitnike Konkursa NTO CG je pripremila vrijedne nagrade, i to:

Prva nagrada 700 eura
Druga nagrada 500 eura
Treća nagrada 400 eura
Četvrta nagrada 300 eura
Peta nagrada 200 eura,

Konkurs će trajati do 6. oktobra i objavljen je na internet stranici https://www.montenegro.travel/en. Za sva dodatna pojašnjenja, u toku trajanja Konkursa, zainteresovani se mogu informisati na e-mail adresu: info@montenegro.travel

Više informacija o uslovima i detaljima Konkursa možete naći na sledećem linku