03-08-2017

Reagovanje OO DPS Budva na odgovor OO Demokrate Budva: Loši odgovori jednaki politici koju vode Demokrate

Oni koji nisu djelovali po zakonu sankcionisani su i više nijesu dio nas; međutim, poenta je u tome što su Demokrate govorile i obećavale da će biti bolji i drugačiji od svega što je do sad bilo, deset puta su gori, navodi se u reagovanju budvanskog DPS na odgovor Demokrata.

Reagovanje OO DPS Budva na odgovor OO Demokrate Budva: Loši odgovori jednaki politici koju vode Demokrate | Radio Televizija Budva

Kako navode, bez pravih odgovora, bez argumenata i bez ideja nova odlazeća vlast sebe samo još više ukopava.

"Po oprobanom receptu Demokrate ne odgovaraju na pitanja, nego probleme guraju pod tepih, a spinuju priču na nešto što je odavno završeno i gdje nema nikakve odgovornosti bilo koga iz sadašnjeg budvanskog DPS-a. Oni koji nisu djelovali po zakonu sankcionisani su i više nijesu dio nas. Međutim, poenta je u tome što su Demokrate govorile i obećavale da će biti bolji i drugačiji od svega što je do sad bilo, deset puta su gori", ističe budvanski DPS.

Da, sa njima nema kompromisa, kako naglašavaju iz OO DPS Budva, jer se bave najgorim ucjenama i spletkama zvjerski i besomučno.

"Usuđuju se da nekom nešto prebace, a pored ideje, slogana i pobjede, išli su dotle da su i dizajn kravate ukrali od SNP-a čiji je član bio sadašnji lider Demokrata. Opet odgovaraju bez argumenata na pitanja o neispunjenim obećanjima, o nestručnosti, o članovima koji su na funkciji a koji imaju ili su imali problema sa zakonom? Ne znaju oni šta znači biti dobra vlast, znaju da budu samo opozicija pa makar i sami sebi i misle kako se sve završava onom "držite lopova". Pitamo: Šta vas je pogodilo? To što smo glasno rekli ono što svi znaju a ćute o tome, da ste svaku pobjedu ukrali i prisvojili je kao svoju? Očigledno je sada kasno za popravke u radu Demokrata, jer im polako uskraćuju podršku i koalicioni partneri od kojih su ukrali zajedničku pobjedu. Polako ističe vrijeme tiranije Demokrata nad Budvom", saopštava budvanski DPS u reagovanju na odgovor Demokrata.