04-08-2015

RMF Bio Cybernetic za bolje zdravlje i fizički izgled

Aparat "RMF Bio Cybernetic", čiji tretmani značajno poboljšavaju zdravstveno stanje i fizički izgled, dostupan je u Budvi.

RMF Bio Cybernetic za bolje zdravlje i fizički izgled | Radio Televizija Budva

Kako navode iz Katharsis Spa&Wellness centra u Bečićima, aparat je kombinacija nanotehnologije i mudrosti tradicionalne kineske medicine.

- Princip rada uređaja razlikuje se od svih konvencionalnih metoda. "RMF Bio Cybernetic" na početku tretmana analizira stanje i prilagođava tretman individualnim potrebama organizma. Tretman koristi biokibernetske principe da bi stimulisao samoisceljujuće snage tela i postigao najbolje estetsko-medicinske rezultate. Djelujući na ćelijskom nivou, pokreće sve revitalizujuće snage koje daju vidljive rezultate u smanjenju celulita i tjelesne masnoće, učvršćivanju kože, podizanju grudi, liftingu lica - objašnjavaju iz Katharis Centra.

Oni dodaju da su tretmani opuštajući, bezopasni, bezbolni, a rezultati vidljivi čak i posle prvog tretmana, dok je njihova trajnost i do tri godine, uz minimalno održavanje.

Kao posebnu prednost "RMF Bio Cybernetic" aparata ističu tretmane za nadlaktice i ruke koji su jedina alternativa hirurškim zahvatima.

- Dosta dama ima problem lokalizovanih masnih naslaga na nadlakticama, a to je deo tela sa kog je veoma teško skinuti višak. Vježbanje često ne daje željene rezultate, dok je liposukcija za mnoge pacijentkinje isuviše drastičan korak. Uz "RMF Bio Cybernetic" tretmane naše klijentkinje izubile su i po nekoliko centimetara u obimu i to u najkritičnijim zonama - prenose iz Wellness centra Katharis.

Kako je navedeno, "RMF Bio Cybernetic" poboljšava cirkulaciju i mikrocirkulaciju i dovodi hranljive materije do najudaljenijih ćelija u telu. Tokom terapije ovim uređajem harmonizuje se ćelijski membranski potencijal, ubrzava se metabolizam i time stimuliše razgradnja masti i smanjuje masno tkivo, što poboljšava oksigenaciju i hidrataciju ćelija. Tretmanima se stimuliše cirkulacija i limfni sistem i omogućava detoksikacija, što dalje utiče na regeneraciju potkožnog vezivnog tkiva, proizvodnju kolagena i elastina i vraćanje i mišićnog tonusa.

Više o RMF Bio Cybernetic metodi saznajte na sajtu Katharsis Wellness centra