04-09-2016

SD samostalno u Budvi, Žarko Radulović nosilac liste

Socijaldemokrate Budve će nastupiti samostalno na predstojećim lokalnim izborima, a nosilac liste će biti član Predsjedništva Socijaldemokrata Crne Gore, predsjednik Crnogorskog turističkog udruženja i jedan od najuglednijih privrednika u Crnoj Gori, Žarko Radulović, jednoglasno je danas odlučio opštinski odbor SD Budve.

SD samostalno u Budvi, Žarko Radulović nosilac liste | Radio Televizija Budva

Žarko Radulović se zahvalio na ukazanom povjerenju i poručio da će Socijaldemokrate Budve, zahvaljujući veoma dobrom rezultatu koji će sigurno ostvariti, izvjesno biti ključni dio buduće lokalne vlasti.



"Istakao je da to što ćemo značajno participirati u novoj vlasti nas dodatno obavezuje u kampanji. Zato ćemo našim sugrađanima ponuditi rješenja za probleme koje ih muče, a ne nova – prazna obećanja. Budvanima trebaju rješenja, a ne nova prazna obećanja.

SD ne želi da se sa bilo kim nadgornjava i svađa, već želimo da sve dobronamjerne i sposobne Budvane okupimo, kako bismo zajedno definisali prioritete, ali i radili na njihovoj realizaciji. Osnovna pretpostavka za rješavanje svih otvorenih pitanja sa kojima se Budvani suočavaju jesu stabilni, uspješni, odgovorni i pošteni ljudi, koji bi ne bježe od odgovornosti, nego preuzimaju odgovornost, ali za dobro svih Budvana. Budvom, dakle, treba da upravlja tim koji će govoriti djelima, a ne riječima. Upravo takvi ljudi, iza kojih stoje djela i konkretni rezultati, predstavljaće SD u budućoj vlasti i radiće na rješavanju svih problema našim građanima. Mi želimo da radimo, a ne da pričamo i da se reklamiramo. To isto ćemo tražiti i od drugih.

Predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović je rekao da su Socijaldemokrate nastale prije više od godinu dana iz želje i potrebe da se očuva ideja izvorne socijaldemokratije.
Danas s ponosom možemo reći da, zahvaljujući našem predanom radu, socijaldemokratija živi u svakom kutku Crne Gore. Potvrdu našeg rada smo dobili u Tivtu, kada smo postali druga najjača partija na lokalnom nivou, a siguran sam da će se taj trend nastaviti i u Budvi, ali i svim gradovima Crne Gore. Naša politika je usmjerena na ljude, i lišena je politikantstva i praznih obećanja. Mi želimo da zajednički stvaramo razvijenu državu, u kojoj će se očuvati postojeća, i otvoriti nova radna mjesta, u kojoj će se infrastruktura poboljšati i u kojoj će mladi ljudi imati šansu za napredak", navodi se u saopštenju Socijaldemokrata Crne Gore.