18-09-2016

Socijaldemokrate predale listu sa preko 10500 potpisa

Socijaldemokrate predale listu sa preko 10500 potpisa | Radio Televizija Budva

"Socijaldemokrate su danas predale listu kandidata za narodne poslanike u Skupštini Crne Gore, na kojoj se nalaze imena stručnih, ozbiljnih, iskusnih sa jedne, i energičnih, obrazovanih mladih ljudi sa druge strane. Na listi su sve izvanredni ljudi, neukaljanih biografija. Naša lista je dobila veliku podršku građana, sakupili smo više od 10500 potpisa.

Ovim i zvanično ulazimo u borbu za bolju Crnu Goru. Crna Gora mora ići naprijed, jer je već krenula u tom smijeru i ne smijemo dozvoliti da to sada stane. Zato ćemo se dosljedno, kao što smo to i do sada činili, boriti da Crna Gora nastavi putem kojim je krenula. Svjesni smo propuštenih prilika i greški, ali imamo rješenje da to ispravimo. Da to možemo već smo dokazali, jer iza nas stoje rezultati, a ne prazne riječi.

Zajedno ćemo se boriti da stvorimo jednu bolju i pravedniju Crnu Goru, Crnu Goru socijalne pravde u kojoj će biti jednakosti za sve.

Naši prioriteti biće otvaranje novih radnih mijesta, stvaranje pravednog i solidarnog društva i omogućavanje mladima da imaju lijepu sadašnjost i još ljepšu budućnost u svojoj zemlji.

Odlučli smo da samostalno nastupimo na parlamentarnim izborima i uvjereni smo da ćemo nadmašiti odličan rezultat koji smo ostvarili na nedavno održanim lokalnim izborima u Tivtu, kada je naša lista osvojila više od 10% glasova.

Građani Crne Gore znaju da se 16. oktobra odlučuje o tome kako će se Crna Gora mijenjati i kako će se u njoj živjeti. Socijaldemokrate nude stabilnu i dosljednu politiku, koju građani prepoznaju, i zato smo sigurni u odličan izborni rezultat", navodi se u saopštenju Socijaldemokrata.