24-12-2015

Socijaldemokrate Budve otvorile kancelariju

Socijaldemokrate Budve su juče organizovale svečanost povodom otvaranja kancelarija u zgradi Zavoda za izgradnju Budve, na Trgu Sunca, na kojoj su govorili predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović i predsjednik SD Budve Draško Krivokapić.

Socijaldemokrate Budve otvorile kancelariju | Radio Televizija Budva

Krivokapić je u svom obraćanju prisutnim članovima i simpatizerima istakao izuzetnu čast i zadovoljstvo povodom otvaranja kancelarije, u kojoj će istinske, prave, izvorne Socijaldemokrate moći da osmišljavaju i sprovode prepoznatljivu politiku te partije u Budvi.

‘’Socijaldemokratija u Budvi konačno ima svoje pravo uporište i ljude koji su spremni da grade društvo zasnovano na našem trećem velikom cilju koji promovišemo, a naš grad ima puni kapacitet da bude predvodnik agresivnog ekonomskog razvoja’’- poručio je Krivokapić.



Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović je naglasio da Budva ima sve potrebne resurse, ali da njih na adekvatan način treba valorizovati, u interesu i Budve i Crne Gore.

‘’Od Socijaldemokrata Budve očekujem da, u okvirima ekonomskog koncepta koji ćemo promovisati na našem prvom Kongresu zakazanom za 31. januar 2016. godine, sprovode našu viziju koja će obezbijediti stabilan i dugoročan razvoj. Čvrsto sam ubijeđen da će, svjesni svih izazova sa kojima se naša turistička metropola suočava, budvanske Socijaldemokrate uspjeti da nađu najbolji mogući balans između potrebe za intenzivnim privrednim rastom i socijalno odgovornom politikom, što je imperativ na kojem ćemo kao partija moderne ljevice insistirati u narednom periodu’’ - zaključio je Brajović.

Otvaranju kancelarija su pored predsjednika Ivana Brajovića, prisustvovali i istaknuti funkcioneri te partije: dr Damir Šehović, dr Đorđe Suhih, Selim Resulbegović, Goran Petrović, mr Nebojša Obradović i Danilo Orlandić.