15-07-2021

SDP: Carević budvanski topdžija i trubadur

"Budvanski topdžija i trubadur, u pauzama aktivnosti kojima Budvu sa Mediterana želi preseliti na južnu prugu, zabavlja crnogorsku javnost zahtjevima da Crna Gora vrati imovinu na Svetom Stefanu i Miločeru Karađorđevićima.", naveo je u saopštenju za javnost Nikola Đurašković, potpredsjednik SDP-a, koje u nastavku prenosimo.

SDP: Carević budvanski topdžija i trubadur | Radio Televizija Budva

Foto: SNikola Đurašković/ SDP

O tome govori čovjek koji je najpoznatiji po uzurpaciji
stotina hiljada kvadrata državne zemlje na prostoru budvanske opštine. Čovjek koji je zahvaljujući toj zemlji i drugim aranžmanima sa nekadašnjim budvanskim šefovima danas milioner.
Umjesto da uzurpiranu imovinu, na kojoj je razvio biznis vrati,

Carević dijeli lekcije i želi da po istom principu krčmi državnu imovinu na Svetom Stefanu i Miločeru i da je, bez odluka pravosudnih organa, vrati onima čiji su preci okupirali Crnu Goru. Onima koji Crnoj Gori i Crnogorcima duguju vječno izvinjenje za okupaciju zemlje i ukidanje Crnogorske pravoslavne crkve.

Gospodine Careviću, jednom vam je svima na okup pošlo za rukom, ali danas ne može i neće moći, pa je bolje da se sa prava koje Vam kao uzurpatoru ne pristaje da tumačite, vratite topovima, popovima i trubama jer je to teren na kojem se savršeno uklapate i snalazite!