06-07-2020

TOB svoj 16. rođendan i Dan državnosti obilježava donacijom sugrađaninu Andriji Bakiću

U izazovnim vremenima u kojima se našao cijeli svijet, humanost i solidarnost se cijene više nego ikad. Imajući to u vidu i sa željom da se pomoć pruži kome je potrebna, Turistička organizacija opštine Budva svoj 16. rođendan i Dan državnosti obilježava donacijom sredstava u iznosu od 2.000€ sugrađaninu Andriji Bakiću, osmogodišnjem dječaku oboljelom od cerebralne paralize, kojem je novac potreban za rehabilitaciju.

TOB svoj 16. rođendan i Dan državnosti obilježava donacijom sugrađaninu Andriji Bakiću | Radio Televizija Budva

Turistička organizacija opštine Budva, imajući u vidu epidemiološku situaciju i poštujući sve mjere i preporuke nadležnih institucija, ove godine će, kako je saopšteno, obilježiti ovaj značajan datum na drugačiji način.

"U izazovnim vremenima u kojima se našao cijeli svijet, humanost i solidarnost se cijene više nego ikad. Imajući to u vidu i sa željom da se pomoć pruži kome je potrebna, Turistička organizacija opštine Budva svoj 16. rođendan i Dan državnosti obilježava donacijom sredstava u iznosu od 2.000€ sugrađaninu Andriji Bakiću, osmogodišnjem dječaku oboljelom od cerebralne paralize, kojem je novac potreban za rehabilitaciju", naveli su iz TOB-a.

Podsjećaju da tradicionalna budvanska manifestacija, obilježavanje Dana Turističke organizacije opštine Budva i Dana državnosti, 12. odnosno 13. jula, svake godine predstavlja jedan od najznačajnijih i najomiljenijih događaja tokom ljetnje turističke sezone, kako za brojne turiste tako i za naše sugrađane - "još jedno divno veče u Budvi".

"Koncerti velikih muzičkih imena poput Darka Rundeka, Massima Savića, Antonisa Remosa, Vlada Georgieva, Emine Jahović, Aleksandre Radović, hora "Viva Vox", grupe "Prljavo kazalište" i mnogih drugih, upotpunjeni slavljeničkim koktelom i vatrometom, upamćeni su kao najljepši ljetnji događaji ispred budvanskog Starog grada u godinama iza nas. Vjerujemo da ćemo se uskoro vratiti organizaciji ovako lijepih i značajnih događaja po kojima je Budva i prepoznata", zaključuje se u saopštenju.