05-05-2023

U ponedjeljak i utorak višestana isključenja struje na teritoriji Budve

Zbog planiranih radova na mreži, u ponedeljak 8. i utorak 9. maja, više budvanskih naselja ostaće bez napajanja električnom energijom, obavijestili su iz CEDIS-a.

U ponedjeljak i utorak višestana isključenja struje na teritoriji Budve | Radio Televizija Budva

Foto: CEDIS

U ponedjeljak 8. maja bez napajanja elektrićnom energijom na nekoliko sati biće:

U terminu od 00 do 6h kompletno područje gradskog jezgra Budve i Bečića zaključno sa Rafailovićima; Markovići, Brajići, Lapčići, Stanišići, Pobori, Prijevor, Seoce, Jaz, Poljice i dio Grblja (Lastva Grbaljska, Krimovice, Glavatičići, Trsteno, Gorovići, Zagora).

U terminu od 07.30 do 18h: Bačvice , Bijele Poljane , Medigovići, naselje u blizini manastira Reževići i dio naselja Reževići.

U terminu od 9 do 14.30h dio naselja Lazi ("Merkurova zgrada" i objekti u blizini).

U utorak 9. maja važiće sljedeći raspored isključenja električne energije:

U terminu od 00 do 6h bez struje biće kompletno područje gradskog jezgra Budve i Bečića zaključno sa Rafailovićima; Markovići, Brajići, Lapčići, Stanišići, Pobori, Prijevor, Seoce, Jaz, Poljice i dio Grblja (Lastva Grbaljska, Krimovice, Glavatičići, Trsteno, Gorovići, Zagora).

U terminu od 07. 30 do 18h: naselje oko manastira Reževići i dio naselja Reževići , Rijeka Reževića , Drobni Pijesak i Blizikuće .

U terminu od 9 do 14.30h: pumpe vodovoda u Buljarici, Golubovići, Đurovići, Kisikana, Burine, "Messer DOO").

Iz CEDIS-a napominju da se navedeni radovi izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom, te da u slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.