26-06-2020

(VIDEO): Funkcioneri obišli Službu zaštite i spasavanja

Predsjednik Opšine Budva Marko Carević, predsjednik SO Budva Krsto Radović, Sekretar Sekretarijata za investicije Mladen Mikijelj i menadžer Opštine Budva Milo Božović obišli su Vatrogasnu jedinicu Budva nakon jučerašnjeg privođenja pripadnika Službe zaštite i spasvanja Budva od strane pripadnika CB Budva.

(VIDEO): Funkcioneri obišli Službu zaštite i spasavanja | Radio Televizija Budva





U današnjoj posjeti Vatrogasnoj jedinici Budva, Predsjednik Carević, kazao je da je ponašanje policije u Budvi ovih dana, neprimjereno za 19. vijek, a ne za 21.

"Poslijedice toga su pretučeni vatrogasci. Radovanu Zecu je polomljne nos, uništena je oprema...To je nažalost Crna Gora i dobro je da ljudi to vide, a pritom svi znaju koliko smo uložili u Vatrogasnu jedinicu i koliko ovi momci doprinose našem društvu" kazao je Carević.



Predsjednik SO Budva, Krsto Radović kazao je da je sem Opštine Budva, ovih dana uhapšena i Vatrogasna jedinica, te da trenutno jedina ustanova u Budvi koja nije uhapšena jeste Dom zdravlja.

"Ova vlast je vatrogascima omogućila i nove uniforme i komplet opremu, kao i sva sredstva neophodna za rad, koja naravno prethodnici koji sada hapse ove ljude nijesu uspjeli da im obezbijede" kazao je Radović.