30-03-2022

(VIDEO) Otvoren Metubes i sajmovi hrane i namještaja

Sajmovi hrane i namještaja, kao i 30. jubilarni međunarodni sajam turizma - Metubes, otvoreni su danas na Jadranskom sajmu u Budvi.


Foto: Portal RTV Budva

"Danas je svečano otvaramo 47. Sajam hrane, 38. Sajam namještaja opreme za domaćinstva poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju, kao i 30. jubilarni Međunarodni sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo - METUBES" kazala je Sandra Radulović, PR Jadranskog sajma.



U manifestaciju nas je uvela popularna ženska grupa iz Budve "Harmonija".



"Sajamsku sezonu 2022. godine pokrećemo sa puno optimizma, željni događaja koji učesnicima donose uspjeh. Ovo je naš novi početak", istakao je direktor Jadranskog sajma doc.dr Rajko Bujković



"Želim da vas pozdravim u ime Opštine Budva, da vam poželim dobrodošlicu i da pored poslovnih uspjeha doživite i neke lijepe trenutke u našem gradu. Čast mi je da otvorim sajam, a mi kao Opština Budva trudimo se da našu turističku ponudu promovišemo na više načina, a zadovoljstvo nam je da se menadžment Jadranskog sajma Budva trudi da tu ponudu dodatno obogati", kazao je predstavnik Opštine Budva Nikola Kralj.