08-02-2021

Vučićević: MSC nudi pomoć Domu zdravlja Budva

Zbog sve većeg broja oboljelih od koronavirusa u našem gradu, kao i opterećenosti kapaciteta Doma zdravlja, direktor "Mediteranskog sportskog centra" Budva, Nikola Vučićević, ponudio je pomoć i predložio je da se kapaciteti sportskog centra iskoriste za lakše zbrinjavanje pacijenata koji čekaju medicinsku pomoć ili pregled.


Foto: Arhiva, RTV Budva

Građani su, trentuno, naglasio je, prinuđeni da sa manjim ili većim upalama po hladnoći i kiši čekaju prijem kod ljekara što, podvlači on, može dovesti do pogoršanja njihovog zdravlja.

Kako je kazao Vučićević, veliki prostor glavne hale omogućio bi držanje distance čime bi se izbjegla transmisija virusa prilikom čekanja.

"Napominjemo da je glavna hala MSC Budva dobro izolovana od spoljašnih elemenata, što bi omogućavalo prijatne uslove i prijatnu temperaturu za građane tj. pacijente koji čekaju medicinsku pomoć ili pregled. MSC Budva bio je i uvijek će biti na usluzi građanima Budve i u dobrim i u ovim teškim vremenim usled globalne pandemije izazvane koronavirusom", rekao je on.