22-11-2018

Abazović:Grad koji je motor razvoja turizma, pred njim stoje veliki izazovi

Predsjednik Građanskog pokreta URA, Dritan Abazović čestitao je Dan Opštine Budva rukovodstvu grada, Skupštini opštine Budva, svim odbornicima i građanima.

Abazović:Grad koji je motor razvoja turizma, pred njim stoje veliki izazovi | Radio Televizija Budva

"Budva je motor razvoja turizma kao privredne grane u zemllji. Svojom ponudom uspijeva da rame uz rame stoji uz eminentne turističke destinacije. To je i veliki izazov u današnjem vremenu i zato svako onaj ko daje zasluge u ovom poslu zaslužuje pohvale svih nas.

Uprkos prethodnoj rasipničkoj vlasti, finansije su sačuvane i u ovom mandatu aktuelne vlasti dovedene gotovo u potpuni red. To zaslužuje pohvalu svakog dobronamjernog građanina ovog grada ali i zemlje.

I pred Budvom, kao i pred gotovo svim drugim gradovima u Crnoj Gori stoje veliki izazovi kako bi se život građana poboljšao. Stoga je veliki zadatak na svakoj lokalnoj vlasti da radi više i bolje kako bi se to i dostiglo.

Budva je nebrigom u mnogim djelovima i devstirani grad, zato u tom segmentu mora se uraditi najviše kako bi se preostali prostor sačuvao od interesa krupnog kapitala a interesi grada i građana bili na prvom mjestu.

U svoje lično i u ime Građanskog pokreta URA čestitam 22. novembar Dan opštine Budva, rukovodstvu grada, Skupštini opštine Budva, svim odbornicima i građanima", poručio je Abazović.